a
  >  Om FA

Hej!

Vad kul att du har hittat hit till Fröken Anna! Jag som driver den här sidan heter Anna Wassenius. Till vardags jobbar jag som specialpedagog på en F-6 skola i Stockholm och älskar varje dag på jobbet inom skolans värld!

Tanken bakom Fröken Anna

Sedan jag började arbeta som lärare har jag skapat mitt eget skolmaterial. Alltid tillsammans med mina elever som fått påverka illustrationer, layout och upplägg. Min vision är att om eleverna själva får vara med och påverka vad och hur de ska lära sig, så lär de sig.

När jag numera möter elever i egenskap av specialpedagog är det ofta elever som av olika anledningar har svårt för ett skolämne. Därför blir mitt ”kall” att försöka ta bort den taggtråd som ofta omger elevens inställning och göra det svåra begripligt. Förhoppningsvis till och med lite spännande och roligt!

Mycket av det ni ser här på Fröken Anna är alltså skapat av barn, för barn.

Genom min sida vill jag ge fler elever möjligheten att lyckas i sitt skolarbete och att sprida materialet till lärare och föräldrar.  

Jag hoppas du kan hitta något som passar just dig och dina elever eller barn, och tveka inte att höra av er vid frågor, synpunkter eller om ni har önskemål om sidans innehåll.

För att inte missa något, följ mig gärna på:

Facebookhttpt://www.facebook.com/frokenannaw

Instagram: frokenanna.se

Kram / Fröken Anna