a
  >  Vanliga frågor

Vanliga frågor

Här hittar ni svaren på de vanligaste frågorna.

Börja med att registrera ett gratis konto här . Därefter kan du ladda ner allt gratismaterial och köpa material via Swish om du vill. Om du vill få obegränsad tillgång till allt material på hemsidan kan du skaffa en årslicens. Läs mer om det här. 

Fyll i den e-post du använde vid registrering här så skickar vi ett nytt lösenord till dig.

Du hittar dem om du klickar på ”Mitt konto”, och därefter på  ”Nedladdningar”.

Om du tycker om Fröken Annas material är det mest ekonomiska alternativet att skaffa en årslicens. Du får då tillgång till allt material under ett år (befintligt och kommande). Du kan skaffa en årslicens privat, eller via din arbetsgivare. Läs mer om de olika licenspaketen här

Du ska ha fått en orderbekräftelse direkt efter ditt köp med alla filer i, skickat till din e-post. Om du ej fått det har du troligen råkat skriva in någon bokstav fel i din e-post vid registrering, eller så har din e-postleverantör bortfiltrerat det som spam.  Så kika på dina kontaktuppgifter under din profil om du tror att du vill beställa något igen, och lägg till [email protected] som en betrodd kontakt  🙂

De flesta dokument levereras som PDF, och för att kunna skriva ut dem behöver du en PDF-läsare. Vi rekommenderar att ni laddar ner Adobe Acrobat reader gratis: https://get.adobe.com/reader/otherversions/

Du har köpt materialet till dig själv och genom att använda det godkänner du att:

  • Endast använda det tillsammans med dina nutida och framtida elever
  • Ej dela med dig av det till kollegor
  • Ej ändra det utan tillåtelse
  • Ej sälja vidare det eller dela det på andra hemsidor eller forum
  • Hänvisa till frokenanna.se om någon annan vill ta del av det.

Vänligen respektera upphovsrättslagen och den tid jag har lagt ner på att skapa materialet!

Nej, oavsett om du laddat ner gratismaterial eller köpt ett material får du aldrig dela med dig av materialet till någon annan. Hänvisa alltid till frokenanna.se så får personen i fråga ladda ner ett eget exemplar.

Ja, absolut! Länka eller tagga dock alltid Fröken Anna (hemsidan, Facebook eller Instagram)

Du får ej redigera eller ändra något i materialet utan tillåtelse, men kontakta mig så ska jag se om det går att ordna det.

Här på Fröken Anna kan du betala enkelt, snabbt och säkert med Swish. Du kan också skaffa en årslicens och få obegränsad tillgång till allt material på frokenanna.se, läs mer om de olika licenspaketen här.

Här på Fröken Anna kan du betala enkelt, snabbt och säkert med Swish. Du kan också skaffa en årslicens och få obegränsad tillgång till allt material på frokenanna.se, läs mer om de olika licenspaketen här.

När du väljer Swish som betalmetod skriver du in ditt eget telefonnummer först. Därefter kommer du kopplas till Swish-Appen i din mobil och Fröken Annas nummer kommer dyka upp automatiskt och du kan godkänna din betalning.

Här på Fröken Anna kan du betala enkelt, snabbt och säkert med Swish. Du kan också skaffa en årslicens och få obegränsad tillgång till allt material på frokenanna.se, läs mer om de olika licenspaketen här.

Absolut!

Sammanställ en lista med vad ni önskar beställa och maila [email protected] med följande information:

-Namn på beställare (mottagarens referens) och mobilnummer för sms-avi (gäller vid beställning av fysiska produkter)

-Beställaren behöver registrera ett gratis konto på frokenanna.se om ni vill beställa digitala filer (meddela vilken e-post som är registrerad)

-Faktureringsadress

-Leveransadress

-Skolans/Kommunens organisationsnummer

-Kommunens referensmummer om e-faktura önskas.

Vi återkopplar med en orderbekräftelse så snart som möjligt!

Absolut!

I dagsläget kan man dock endast betala via Swish, men det går att köpa material via faktura om ni önskar. Dock är minimibeloppet för detta 250 kr. Om det är intressant, sammanställ en lista över vilka material ni önskar beställa och maila [email protected] så återkommer vi med mer info.

Hör av dig till mig och beskriv vad som inte motsvarar dina förväntningar så får du pengarna tillbaka.

Kontakta mig och beskriv vilket material du köpt eller laddat ner och vilket fel du upptäckt. Jag kommer redigera och uppdatera dokumentet och maila en ny fil till dig.

Kontakta oss via formuläret.

Kontakta mig här