Medlemskap

Nix, det är gratis att bli medlem. Som gratismedlem kan du ladda ner alla kostnadsfria material samt välja att köpa material. Om du älskar materialet på hemsidan kan du skaffa en årslicens till en fast årskostnad. Då ingår allt befintligt material samt allt kommande under 12 månader. Läs mer [här.]

Registrera ett gratis konto [här]. Sedan är det bara att börja ladda ner 🙂

En årslicens ger dig fri tillgång till hela utbudet på frokenanna.se och då ingår alla befintliga filer samt allt kommande under 12 månader. Du kan skaffa en årslicens som privatperson eller till din arbetsplats om ni är fler som vill dela på licensen. Läs mer om de olika uppläggen här.

Nej, absolut inte 🙂 Årslicens skaffar du om du vill få del av hela utbudet på frokenanna.se till en fast årskostnad. Du kan alltid bara vara gratismedlem och ladda ner kostnadsfria material och välja om du vill köpa något. 

Ingen fara, du återställer det [här.]

Nedladdning

Lägg produkten i varukorgen som om du du skulle göra ett köp, även om det är gratis. Gå sedan genom kassan som vanligt, så kommer filerna att laddas ner och levereras till din e-post samt samlas under dina nedladdningar. 

I samband med ditt köp eller nedladdning levereras omgående ett mail med nedladdningslänkar till dina material. Om du inte fått detta beror det troligtvis på att du skrivit någon bokstav fel i din e-post, eller så har din e-postleverantör bortfiltrerat mailet som spam. Vänligen ange [email protected] som en betrodd kontakt för att undvika det missöde 🙂

Absolut, du får ett orderbekräftelse med kvitto i samland med ditt köp till den e-post du angivit. Du kan även ladda ner detta under dina beställningar. 

De flesta dokument levereras som PDF, och för att kunna skriva ut dem behöver du en PDF-läsare. Vi rekommenderar att ni laddar ner Adobe Acrobat reader gratis: https://get.adobe.com/reader/otherversions/

Se även över dina utskriftsinställningar under “utskriftsformat” och att du valt att skriva ut dokumentet över hela pappret. 

Accordion 3

Betalning

Här på Fröken Anna kan du betala enkelt, snabbt och säkert med Swish. Du kan också skaffa en årslicens och få obegränsad tillgång till allt material på frokenanna.se, läs mer om de olika licenspaketen här.

När du väljer Swish som betalmetod skriver du in ditt eget telefonnummer först. Därefter kommer du kopplas till Swish-Appen i din mobil och Fröken Annas nummer kommer dyka upp automatiskt och du kan godkänna din betalning.

Absolut! Minsta ordervärde måste dock överstiga 250 kr. Sammanställ en lista med vad ni önskar beställa och maila [email protected] med följande information:

-Namn på beställare (mottagarens referens)

-Beställaren behöver registrera ett gratis konto på frokenanna.se om ni vill beställa digitala filer (meddela vilken e-post som är registrerad)

-Faktureringsadress

-Skolans/Kommunens organisationsnummer

-Kommunens e-fakturareferens (om kommunen står för notan)

Vi återkopplar med en orderbekräftelse så snart som möjligt!

Absolut!I dagsläget kan man dock endast betala via Swish, men det går att köpa material via faktura om ni önskar. Dock är minimibeloppet för detta 250 kr. Om det är intressant, sammanställ en lista över vilka material ni önskar beställa och maila [email protected] så återkommer vi med mer info.

Hör av dig till mig och beskriv vad som inte motsvarar dina förväntningar så får du pengarna tillbaka.

Övrigt

Du har köpt materialet till dig själv och genom att använda det godkänner du att:

  • Endast använda det tillsammans med dina nutida och framtida elever
  • Ej dela med dig av det till kollegor – om någon vill använda det får du hänvisa dem att köpa / ladda ner ett eget exemplar.
  • Ej ändra det utan tillåtelse
  • Ej sälja vidare det eller dela det på andra hemsidor eller forum

Vänligen respektera upphovsrättslagen och den tid jag har lagt ner på att skapa materialet!

Nej, oavsett om du laddat ner gratismaterial eller köpt ett material får du aldrig dela med dig av materialet till någon annan. Hänvisa alltid till frokenanna.se så får personen i fråga ladda ner ett eget exemplar.

Ja, absolut! Jag blir lika glad varje gång jag ser materialet användas.  Länka eller tagga dock alltid Fröken Anna (hemsidan, Facebook eller Instagram)

Du får ej redigera eller ändra något i materialet utan tillåtelse, men kontakta mig så ska jag se om det går att ordna det.

Kontakta mig och beskriv vilket material du köpt eller laddat ner och vilket fel du upptäckt. Jag kommer redigera och uppdatera dokumentet så du kan ladda ner det på nytt under dina nedladdningar.

Absolut, kontakta mig via formuläret här